Valitse sivu

Asiakas oli tilannut meiltä jarrujen korjauksen autoonsa. Oli mietitty etukäteen, mitä osia tarvitaan ja milloin korjaus toteutetaan. Tilatut varaosat saapuivat muutama päivä ennen sovittua korjausaikaa ja kaikki näytti hyvältä. Laitoin varaosat esikeräyshyllyyn, tulostin ”keräyskuitin” osien mikaan, muutin työmääräimen tilan ”kerätyksi” ja kaikki oli valmista asiakkaan saapua ja auto korjattaisiin kuntoon asiakkaan tehdessä sillä aikaa kävelylenkin.

Mikä meni pieleen? Kyseinen varaosapaketti, jarrulevyt 2 kpl. oli ilmeisesti käynyt jo aiemmin jossain korjaamolla tai varaosaliikkeessä ja sieltä oli syystä tai toisesta otettu toinen jarrulevy, teipattu paketti kiinni ja palautettu tukkuliikkeeseen. Siellä se oli hyllytetty uudelleen odottamaan seuraavaa myyntitapahtumaa ja meidän korjaamo sattui olemaan se jolle pakkaus toimitettiin. Meille sattui ns. tyhjä arpa, ei voittoa. Pakkauksessa oli vain yksi jarrulevy.

Tokihan tukkuliike toimitti puuttuvan osan, mutta siinä ehti kadota työnilo, eikä voida puhua hyvästä asiakaspalvelusta, kun homma ei tullut ”kerralla kuntoon”.

 

 
Kun jakohihna ei kestä huoltoväliä?
Koeajo ennen ja jälkeen huollon